Cal Pere del Maset
CUINA
Producte de temporada i de proximitat. Combinem la cuina tradicional dels avis, amb els matissos d'avantguarda gastronòmica que tenim avui dia. Estimem la nostra terra i sentim com a propis els pèsols de Llavaneres, la vedella de Girona, les gambes de Vilanova o les carxofes del Prat. El Gall del Penedès, el préssec de Sant Pau d'Ordal i el tomàquet de Montserrat. Ens sabem privilegiats de tenir a l'abast aquests tresors i la nostra cuina és l'expresió més sincera de la nostra passió. Esperem que us agradi.
ESPAIS
Les nostres sales són espaioses i ambiantades en la nostra terra, l'Alt Penedès. Disposem de salons privats per events especials de grup, tant celebracions familiars o amb amics, com events d'empresa. La nostra bodega disposa d'una taula preciosa amb capacitat per 12 persones per gaudir, entre més de 300 referències de vi, d'un menú degustació que el Pere us prepararà a mida. També tenim una sala de digestius per després de dinar. No volem que tinguis cap presa. Volem que estiguis com a casa.
ORÍGENS
"Els origens són els avis. L'estil, la brasa, el foc, els guisats, el sofregit, el pa torrat, el tacte, el tracte l'esforç i el sacrifici, el caràcter, l'empenta, la lluita, la vida, part del que som i del que vindrà. Els avis. El nostre estimat avi Pere i la nostra estimada iaia Carmeta."
Contacte
c/Ponent, 20 Sant Pau d'Ordal
08739 Barcelona
Espanya