Oficina de Turisme de El Pla del Penedès

Oficina de turismo
Oficina de Turisme de El Pla del Penedès

L’objectiu de l'Oficina de Turisme de El Pla del Penedès és promocionar l’excursionisme i l’enoturisme a les rodalies del municipi, oferint un servei complementari a les oficines de turisme ja existents a la comarca i facilitant informació específica de les activitats i els productes locals.

És el punt de partida de 5 rutes rutes turístiques, pensades per a diverses modalitats (running, senderisme, nòrdic walking, BTT...) i amb l’objectiu de conèixer els trets més importants del municipi i el seu entorn, és per això que les instal·lacions estan dotades de totes les facilitats per als usuaris com aparcament de vehicles i BTT, vestuaris, guarda-roba, servei de lloguer de BTT, espai de neteja d’equipament esportiu i per a recepcionar a cavalls en ruta excursionista.

A partir de les rutes turístiques, abans esmentades, i del conjunt d’establiments turístics del Pla, es dissenyaran experiències en format de paquets turístics que permetran gaudir del paisatge, el patrimoni arquitectònic i cultural, els cellers, els allotjaments, la gastronomia, el comerç i els productes autòctons del municipi.

Contacto
Móvil
608 375 331
Email
info@turismeelpladelpenedes.com
Dirección

Carrer de la piscina, 1
08733 Barcelona
España

+ info

Idiomas de atención
Inglés
Español
Horario

De dimecres a diumenge i festius 10h-14.

Descubrir

Lugares de interés

El conjunto monumental de la iglesia y el castillo de Sant Martí Sarroca está considerado monumento histórico-artístico de interés nacional.
El Castillo de la Santa Cruz es un recinto fortificado de época medieval, documentado por primera vez el 1037
La exposición permanente de VINSEUM está dedicada a la viña y el vino, y su relación con el Penedès y Cataluña. El recorrido se inicia en la tercera planta del Palacio Real y finaliza con una degustación de vino o cava en el espacio de taberna del Museo.
Espacio interactivo con audiovisuales de gran formato donde se explica la historia de Sant Sadurí, la Fil.loxera y el Cava.

Dónde ir

Planifica

Antes de venir, tienes que saber...

Qué puedes hacer en Penedès

Agenda

CIM · Centro de Interpretación de la Malvasia de Sitges
Museo del Cau Ferrat
Oficina de Turismo de Sitges
28 i 29 de Juliol - 25 i 26 d'Agost
Oficina de Turismo de Vilafranca del Penedès
Basílica de Santa María
23 y 30 de julio, 6, 13, 20 y 27 de agosto, 3, 10, 17 y 24 de septiembre, 1, 8 y 15 de octubre

Ahora és temporada de…