Cuina catalana al cava amb productes de proximitat com ànec mut del Penedès, xai de pastures de Sant Sadurní i Subirats, Xocolates Simón Coll, Suquet
Restaurant on es torna als ORÍGENS, al producte, a l’artesania i a la cuina del xup-xup.
Canals & Munné es una empresa petita y familiar dedicada a la elaboració de vins i caves de qualitat mitja-alta des de 1915 quan Josep Canals
Ens encanta l’ambient de festa i som gent de tracte proper, poder compartir amb vosaltres les vostres trobades a casa nostra, és tot un orgull perquè sou la nostra prioritat
A Ticus restaurant ens agrada la idea de fer gran cuina en petit format. Aquesta filosofia ens porta al gaudi de una experiència enogastronòmica
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.

Descobrir

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots