Pontons

Municipi
Pontons

Pontons, un municipi per descobrir.

Tot i estar en la comarca de l’Alt Penedès, el seu entorn muntanyenc fa que sigui diferent a la resta del pobles veïns. L’alçada i l’abundància d’aigua ens donen les característiques d’un municipi de muntanya. Plena de senders que ens permeten gaudir d’una vegetació poc típica al Penedès, fonts naturals que ens donen la idea d’un dels elements més característics del nostre poble: l’aigua.

Dins dels senders anirem descobrint el patrimoni arqueològic del municipi, amb la existència de restes de forns ibèrics, restes romàniques que ens donen els trets diferenciadors del nostre poble. Masies, cases de turisme rural, una oferta gastronòmica arrelada als productes de la terra, us permetran gaudir d’un entorn que no ha estat castigat pel creixement urbà.

Paratges pràcticament verges per passejar, que es poden acabar amb un bon menjar de productes de la terra, o adquirir els nostres productes mes significatius: el nostre pa, la nostre botifarra.

 

Consulteu els llocs d'interès a:https://turismepontons.com/llocs-per-visitar/

Contacte
Telèfon
938 987 056
Email
pontons@diba.cat

  Descobrir

  Llocs d'interès

  El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
  L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
  Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
  El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

  On anar

  Planifica

  Si ho necessites

  Abans de venir, has de saber…

  Què pots fer al Penedès

  Agenda

  Castell de la Santa Creu de Calafell
  Calafell
  Diumenge 5 de febrer
  Font-rubí
  Del 21 de gener al 13 de maig de 2023
  Cava Centre
  Dissabte 11 i 18 de febrer

  Ara és temps de…

  Experiències per a tots