Penedès Turisme, present a B Travel, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya

De l’1 al 3 d’abril, al recinte firal de Montjuïc de Barcelona es celebra el B TRAVEL, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que acull destinacions, agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics. 

Penedès Turisme hi participa presencialment, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia, formant part de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

L’objectiu és promocionar i donar a conèixer tota l’oferta turística del Penedès als assistents, majoritàriament visitants de la província de Barcelona i ciutat, apropant la nostra destinació singular i atractiva per la seva varietat d’opcions d’experiències, paisatges de  bosc, vinya i platja, i amb moltes activitats per a fer. Destacar també especialment l’oferta enoturística de la Ruta del Vi del Penedès. 

Enguany el Consorci ha editat un nou suport promocional, pràctic i connectat al web penedesturisme.cat a través de codis QR. Amb un disseny fresc i alegre, s’hi inclouen els principals atractius turístics de la destinació i experiències destacades, com l’enoturisme, el senderisme i el cicloturisme, visites a llocs d’interès o rutes singulars. S’ha volgut aprofitar aquest nou suport per donar més visibilitat la Ruta del Vi del Penedès, que convida a gaudir tot l’any de les experiències entre vinyes, visites i activitats a cellers i de fer rutes en bici elèctrica i vehicles singulars, així com el llistat de les terrasses i wine bars per fer una copa i l’aperitiu. 

El diumenge 3 d’abril a les 12h està prevista una presentació oberta als assistents a la fira sobre Ruta del Vi del Penedès, dins de l’espai que Barcelona és molt més destina aquest any a presentacions per donar a conèixer l’oferta d’activitats enoturístiques i gastronòmiques de la província de Barcelona. 

D’aquesta manera, el B Travel suposa un bon aparador pel Penedès per tal d’arribar d’una forma molt directa al visitant final. 

 

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Vilafranca del Penedès
De l'1 al 3 de juliol

Ara és temps de…

Experiències per a tots