Vil·la Museu Pau Casals

Lloc d'interès
Museu Pau Casals

TANCAT TEMPORALMENT

El Museu Pau Casals s'ubica a la casa que es va fer construir Pau Casals al passeig marítim de Sant Salvador, el barri de mar de El Vendrell.

La Vil·la Casals va començar a construir-se l'any 1910 pensada originàriament com a casa d'estiueig de Pau i la seva família. Posteriorment, va ser reformada i ampliada entre els anys 1931 i el 1936, moment en que la casa va anar incorporant els jardins, la Sala de la Música i exposicions per Antoni Puig. Pau Casals hi va viure fins a l'any 1939, quan es va veure obligat a marxar a l'exili, del qual malauradament mai més en tornaria.

De la mà de la constitució de la Fundació Pau Casals, la Vil·la Casals va obrir les seves portes per primera vegada com a museu l'any 1976, i posteriorment ho tornaria a fer l'any 2001 després de rehabilitar-lo i acabar d'adaptar-lo i dotar-lo de recursos museogràfics. D'ençà que va obrir les seves portes, el Museu Pau Casals sempre ha treballat amb l'objectiu principal de conservar, preservar i difondre la vida i obra de Pau Casals a través de l'extens llegat patrimonial, tant artístic com documental, que el Mestre va deixar.

Apropa't al Museu Pau Casals i deixa't portar per la història i la gran obra d'aquest músic inigualable. Gaudiràs d'un entorn acollidor, tant endinsant-te a l'interior de la casa com passejant pels fabulosos jardins, tot immers en un paisatge amb unes vistes privilegiades del mar.

Informa't de les activitats per a tots els públics que oferim!

Tarifes:

  • General: 8 euros
  • Reduïda: 5 euros
  • Gratuïta 

Serveis:

  • Lloguer d'espais
  • WC
  • Jardins
  • Restaurant
  • Botiga
  • Recinte adaptat per a persones amb mobilitat reduïda
PENEDÈS EVENTS

Aquest establiment disposa d’espais o serveis per a reunions i esdeveniments entre vinyes

MÉS INFORMACIÓ
Contacte
Telèfon
+34 977 684 276
Email
museu@paucasals.org
Adreça

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Tarragona
Espanya

Municipi
El Vendrell

+ info

Categorització
Vides i tradicions úniques
Reserva prèvia
No
Idiomes d'atenció
Anglès
Espanyol
Horari

Del 16 de setembre al 14 de juny: - De dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h. - Dissabtes de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h. - Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h. // Del 15 de juny al 15 de setembre: - De dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. - Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h.

Imatges

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots