Visita de les caves, observació de Maqueta de trens H0 en funcionament i tast de caves
Llopart, un dels cellers amb més història i amb una ubicació privilegiada al Penedès.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha
Celler ecològic, sostenible i accesible. El celler està situat a la finca Molí Coloma, un antic moli paperer.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu
Després d’una llarga tradició en l’elaboració de caves familiars, la passió i la inquietud de Joan Carol el porten l’any 1996 a fundar Cellers Carol
Petit celler familiar del Penedès, fundat el 1927. Només elaborem Cava de Guarda Superior, Reserva i Gran Reserva, amb criances de 18 mesos fins a 17
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
La tradició vitivinícola de la nostra finca comença al segle XVII, a la casa pairal Can Figueres, al municipi de Subirats. Les ampolles de cava Olivé

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots