A AT Roca elaborem vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta. En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per
Visita els nostres cellers de Sant Sadurní d'Anoia i descobreix l'art de l'elaboració del cava, la nostra gastronomia i la cultura mediterrània
Celler familiar dedicat a l'elaboració de vins i caves bons. Disposem de bodega antigua (restaurant) i la bodega nova, dedicada visites y tastos.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que
VISITA A LES CAVES Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
La família de viticultors Recaredo ha seduït els amants de la gastronomia i a especialistes en vins amb els seus vins escumosos de qualitat CORPINNAT.
Us convidem a visitar un microceller elaborador de cava ubicat al bell mig del poble de Sant Sadurní d'Anoia.
Entrar al món PERE VENTURA és apostar de forma segura per unes caves i un servei marcats per la qualitat i la diferència. La tradició impregna la zona
Bodegues Pinord, amb més de cent cinquanta anys de tradició vitivinícola al Penedès, elabora els seus vins i caves amb els mètodes tradicionals i artesanals dels seus avantpassats, juntament amb la tecnologia més avançada i un exigent equip de professionals.
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Celler familiar que practica viticultura artesana i ecològica.
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
Podreu gaudir d’una passejada per les vinyes, descobrireu el magnífic celler excavat a la roca del Garraf i us sorprendreu amb els nostres vins.
En ple cor de la Denominació d'Origen Penedès, en aquesta terra sense altres límits que la brisa marina, el sol mediterrani i les seves muntanyes, el cultiu de la vinya té un significatiu protagonisme.
Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu
La nostra intenció es trencar amb l’enoturisme clàssic, amb tallers i experiències gastro basats en el slow travel.
Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És l’empresa familiar més antiga d’Espanya i una de les més antigues del món. L’edifici modernista de Puig i Cadafalch és des de 1976 Monument Històric Artístic.

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Ara és temps de…

Experiències per a tots